Skip to main content

Suzuki påhengsmotor

Med verdensledende utenbordsmotorer fra anerkjente Suzuki er man sikret en trygg ferd på sjøen.

Bredt utvalg av Suzuki påhengsmotor

Ved hjelp av 4-takts teknologi står Suzuki for flere innovasjoner enn noen andre påhengsmotorprodusenter. Teknologien er verdsatt av båtfolk verden over. Her får du den beste kombinasjonen av kraft, ytelse og kvalitet. - Velg det beste for din båt!

Vi har også vårt eget båtverksted hvor vi utfører reparasjon og service av Suzuki påhengsmotor.

Suzuki DF2,5S

Markedets letteste 2,5 Hk påhengsmotor med en vekt på kun 13 kg. Et balansert bærehåndtak gjør den enkel å transportere. Girskiftet gjør den enkel å betjene.

Suzuki DF5AS

En Suzuki påhengsmotor som er lett, sofistikert og enkel å bruke! Med en vekt fra 24 kg er disse motorene svært lette å håndtere. Ergonomiske bærehåndtak foran og bak hjelper også til.

Suzuki DF9,9AS

Lette, kompakte og brukervennlige Suzuki påhengsmotorer. Dette er gjennomprøvde og økonomiske modeller som bruker lite bensin og er svært stillegående.

Suzuki DF25AS

En suzuki påhengsmotor som er først i klassen med rullekam. Disse er de første påhengsmotorer i klassen som har rullelagre på kam-akselens vippearmer. Dette gir vesentlig lavere friksjon i driften av ventilene.

Suzuki DF50ATL

Digital elektronisk bensininnsprøytning gir umiddelbar start, mens den lange og tunede inntaksmanifoilen sørger for både ekstra kraft og stille gange. "Lean Burn" sørger for markedets laveste bensinforbruk.

Suzuki DF90ATL

Suzukis "New Generation" 4-takter! Med Kompakt design, Lean Burn Control System, smidig girskift, Suzuki Easy Start, samt ny type trim og tilt. Selvjusterende kamaksel-kjede som løper i oljebad.

Suzuki DF115ATL

Større sylindervolum og lavere vekt enn forgjengeren. Suzuki påhengsmotor - sprekere enn noen gang! Enten du dorger etter middagstorsken, jakter på elvelaksen eller setter kursen mot storhavet.

Suzuki DF150APX

En Suzuki påhengsmotor med massive krefter og kompakt design. Men selv om motorene på 2867cm3 gir førsteklasses akselerasjon og ytelse, er disse utenbordsmotorene utrolig kompakte og har lav vekt.

Suzuki DF200APX

Markedsledende effekt/vekt-forhold. Disse påhengsmotorene har en «Big-Block» 4-sylindret rekkemotor med et slagvolum på 2 867 cm3 som leverer kraft og ytelse på linje med en V6-motor.

Suzuki DF250APX

En Suzuki påhengsmotor som har girhus og kan brukes både som høyre- og venstregående. Suzuki Precision Contol gir overlegen komfort og viderefører fordelene med mange av teknologiene som er utprøvd i våre andre V6-ere.

Suzuki DF300APX

DF300APX er en toppmodellen blant Suzuki påhengsmotorer! Lean Burn kontroll gir lavt bensinforbruk og lave utslipp. APX-modellen har også et helt nyutviklet girhus som kan brukes både som høyre- og venstregående.

Suzuki DF350ATX

Suzuki lanserer sin største påhengsmotor noen sinne. Med en ytelse på 350 Hk sparker den virkelig fra seg! Dette er virkelig den ultimate motoren med DUOPROP.