Ryds båt

Ryds båt i Sverige har i 2021 lansert sine båter med et helt nytt design fra Mannerfelt. Med sortelokserte detaljer og tøffere linjer enn hva vi noen sinne har sett tidligere fra den svenske båtprodusenten, kommer nyhetene fra Ryds til å bli fullverdige utfordrere innen segmentet sol- og badebåt. Båtene leveres med utenbordsmotor fra Suzuki.

Hos Grundvik Marina er vi opptatt av å yte personlig service og gi deg som kunde den beste opplevelsen når du skal velge din nye båt.

Trenger du service eller reparasjon av din båt har vi også vårt eget båtverksted med stor kapasitet og ansatte med spisskompetanse innen båt og motor. Les mer om vårt båtverksted og våre tjenester her.

Se vårt utvalg av Ryds båter under:

RYDS BÅT 735VI Sport

Med nytt designspråk fra Mannerfelt er helt nye 735VI fra Ryds båt vanskelig å slå. Ryds presenterer 735VI som en av verftets største nyheter noensinne.

RYDS BÅT 630VI Mid-C

Ryds båt 630VI Mid C er er den største og mest populære walkaround-modellen med sin  sentrerte konsoll som gjør det enkelt å bevege seg i båten.

RYDS BÅT 550VI Mid-C

Ryds båt 550VI Mid-C er både en sporty og praktisk skjærgårdsjeep med høyt fribord. 550VI har godt med stuverom og er perfekt for dagsturer.

RYDS BÅT 490VI Sport

Ryds båt 490VI Sport har et moderne design kombinert med innovative og praktiske løsninger. Et praktisk kontrollpanel gjør denne båten til en klar favoritt.

grundvik marina logo

T. +47 32794001
E. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grundvik Marina AS
Østre Strandvei 52
3482 Tofte