Bryggesystem

EZ Dock ble etablert i 1991 og har siden dette hjulpet industrielle, kommersielle, offentlige og private med en enklere adkomst til vannet. Med markedets mest miljøvennlige bryggeprodukt i komposittmateriale, er alle modeller modulbasert og designet for enkel tilpasning. Enten du er på jakt etter en kommersiell havn, badebrygge, kajakkutsetter eller vanscooterdock til hjem eller hytte, hjelper vi deg gjerne med å designe bryggen nøyaktig etter dine behov.

EZ PORT MAX2i

Den patenterte bransjeledende EZ port Max2i gir innovasjon på høyeste nivå. Den har delt påkjøring og selvjusterende ruller som tillater smidig på- og avkjøring.

EZ PORT VXP

VXP er laget for de mindre og lettere modellene av vannscootere. VXP vannscooterbrygge er laget på lik linje med den store Max2i av komposittmateriale med høy oppdrift.

BRYGGEELEMENT 3X1M

EZ sine flytende moduloppbygde brygger i komposittmateriale kan monteres på mange måter. EZ Dock tilbyr funksjoner og fordeler som ingen annen brygge kan matche.

grundvik marina logo

T. +47 32794001
E. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grundvik Marina AS
Østre Strandvei 52
3482 Tofte